Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سریال "مدار صفر درجه" از جمله آثار درخشان حسن فتحی است که می توان از آن با عنوان شاهکار یاد کرد. به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، سریال "مدار صفر درجه" از جمله آثار درخشان حسن فتحی است که می توان از آن با عنوان شاهکار یاد کرد.
مدار صفر درجه سریالی ایرانی است که از ۳ اردیبهشت ۱۳۸۶ از شبکه اول سیمای جمهوری اسلامی ایران به روی آنتن رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گمان می‌رود این فیلم بر اساس زندگی واقعی عبدالحسین سرداری ساخته شده باشد، اما هیچ‌گونه نشانه دقیقی برای تأیید این موضوع در سریال موجود نیست (نه نام شخصیت‌ها و نه سرنوشت آن‌ها به عبدالحسین سرداری شباهتی ندارد).

این سریال ماجرای سفر دانشجویی ایرانی به نام حبیب پارسا (شهاب حسینی) به فرانسه- به خاطر تحصیل در رشتهٔ فلسفه در دانشگاه پاریس - را نشان می‌دهد. ماجرا بر بستر جنگ جهانی دوم و شکل گرفتن صهیونیزم و تسلط تدریجی بر فلسطین می‌گذرد که طبیعتاً فضای داستان متأثر از این واقعه مهم تاریخی است. در زمان اعزام دانشجویان ایرانی به فرانسه و همچنین تحصیل آنها در دانشگاه پاریس، جنگ جهانی دوم نیز در حال آغاز است.
حبیب پارسا در دانشگاه با دختری یهودی به نام سارا استروک (ناتالی متی) آشنا می‌شود که اوایل، در کلاس با یکدیگر به مخالفت می‌پردازند که تدریجاً این مخالفت و سرکشی به عشق و تمایل بین این دو نفر مبدل می‌شود.
ترور یهودیان به دست صهیونیست‌ها در ایران و اروپا و دنبال کردن سرنوشت دانشجویی ایرانی در فرانسه و رابطه عاطفی او با دانشجویی یهودی با سلسله حوادثی به یکدیگر مرتبط می‌شوند. به دنبال فتح پاریستوسط آلمان نازی، جان سارا آستروک و خانواده‌اش نیز به خطر می‌افتد زیرا دولت آلمان با یهودیان مخالف است؛ و پس از این وقایع مشکلات فراوانی برای حبیب که پس از مدتی به ایران بازمی‌گردد روی می‌دهد درحالی که از پی خواسته او سارا آستروک و مادرش نیز به تهران آمده بودند؛ (زیرا جانشان در پاریس به خطر افتاده بود) و حبیب مجدداً دو بار دستگیر می‌شود (به اتهام ربودن گذرنامه).
پس از آزادی وی از زندان شهربانی و رخ دادن اتفاقاتی از جمله کشته شدن چند نفر مثل سرگرد فتّاحی و خواهر حبیب، در آخر ماجرا سارا عمویش را که در تخت جمشید قصد قتل حبیب را داشت به قتل می‌رساند و حبیب پارسا دوباره به زندان می‌افتد؛ ولی در آخر پس از رهایی از زندان به معشوق خود می‌رسد که آخرین سکانس سریال است.
دوبلهٔ این سریال در شهریور ۱۳۸۵ یعنی ۸ ماه پیش از آن که به روی آنتن برود شروع شد.
در ابتدا قرار بود طی یک ماه و نیم کار دوبله به پایان برسد ولی تا پایان اردیبهشت ۱۳۸۶ به درازا کشید. بهرام زند سرپرست گویندگان این سریال دلیل این تأخیر را سختی کار و ضرورت حفظ کیفیت عنوان کرد. وی افزود در دوبلهٔ این سریال بیش از ۶۰۰ دوبلور شرکت داشته‌اند که به جای بازیگران ایرانی و خارجی صحبت کرده‌اند.
صداپیشگان
پرویز بهرام، احمد رسول‌زاده، فهیمه راستکار، ناصر طهماسب، مریم شیرزاد، ناصر نظامی، فریبا رمضان‌پور، حمید منوچهری، جواد بازاریان، تورج مهرزادیان، کسری کیانی، صادق ماهرو، ناصر احمدی، کتایون اعظمی، مهتاب عسگری، اعظم‌السادات دلیری، علی‌همت مومی‌وند، میرطاهر مظلومی، مینا حبیلی، مینا شجاع، بهمن هاشمی، امیر جوشقانی، محمدعلی دیباج، منوچهر زنده‌دل، بهرام زاهدی.

شخصیت های این سریال تاریخی به شرح زیر هستند:
• شهاب حسینی در نقش حبیب پارسا
• ناتالی متی در نقش سارا آستروک
• رؤیا تیموریان در نقش مادر حبیب
• مسعود رایگان در نقش پدر حبیب
• پیر داغر در نقش سرگرد بهروز فتاحی
• لعیا زنگنه در نقش زینت‌الملوک جهانبانی
• آتنه فقیه‌نصیری در نقش سعیده پارسا
• احمد ساعتچیان در نقش محسن مظفر
• پیام دهکردی در نقش سردار احتشام
• ایرج راد در نقش جهانگیر همایون‌پناه
• رحیم نوروزی در نقش تقی نواده
• علی قربان‌زاده در نقش اردشیر توکلی
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۹۷۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشن دومین کلین شیت با کاپیتان 21 ساله

به گزارش "ورزش سه"، صنعت نفت فصل را با فهد طالب به عنوان دروازه بان اصلی آغاز کرد. گلر 29 ساله ای که 14 بار برای تیم ملی عراق درون دروازه ایستاده بود و به نظر می رسید مهره ای مطمئن برای حفاظت از دروازه آبادانی هاست. اما در ادامه فصل او در چند نوبت با پیام پارسا که از جوانان بومی تیم محسوب می شود، جابجا شد و عاقبت به طرز غیرمنتظره ای در نیم فصل از آبادان رفت.

با جدایی فهد طالب، به شکل عجیبی هیچ دروازه بان دیگری جذب نشد تا صنعت نفت در دور برگشت عملاً به جز پیام پارسا هیچ گزینه دیگری در اختیار نداشته باشد. پارسا که فقط 21 سال سن دارد و متولد آبادان است، در این فصل نشان داده که می تواند آینده روشن تری داشته باشد. 

او در بازی هایی مثل سپاهان کم اشتباه و مطمئن ظاهر شد تا نقشی پررنگ در پیروزی تیمش داشته باشد اما در برخی دیدارها نظیر بازی هفته گذشته مقابل هوادار، نمایش قابل تحسینی نداشت و می توانست روی گل هایی که دریافت کرد، عکس العمل بهتری داشته باشد.



با این حال در مصاف با مس رفسنجان، طالب ریکانی برای افزایش روحیه او، در آغاز بازی بازوبند کاپیتانی را به پیام پارسا سپرد تا به این شکل از او حمایت کرده باشد. نکته جالب اینکه پارسا با بازوبند کاپیتانی موفق شد برای دومین بار در لیگ برتر کلین شیت کند. او در دور رفت مقابل همین تیم مس رفسنجان هم دروازه اش را بسته نگه داشته بود.

صنعت نفت در 26 هفته لیگ فقط 3 بار موفق به ثبت کلین شیت شده که سهم پیام پارسا 2 و فهد طالب یک کلین شیت مقابل شمس آذر بوده است.

دیگر خبرها

  • جای خالی یک سریال ایرانی درباره حسن صباح 
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۱۰ دهم ( دانلود قسمت 10 افعی تهران ) حجم رایگان
  • ببینید | مسعود فراستی برای مست عشق شمشیر را از رو کشید؛ انتقاد تند و تیز از فیلم حسن فتحی
  • دفاع جانانه پردیس پورعابدینی از ریحانه پارسا
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • جشن دومین کلین شیت با کاپیتان 21 ساله
  • ثبت نام دوره مربیگری درجه C آسیا در یزد تکمیل شد
  • شاهکار نوشاد عالمیان در عربستان
  • تیم ووشو کرواسی با حبیب بهمنی به ۵ مدال تاریخی رسید
  • پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید